منطقه9 : مضرات ظروف یکبار مصرف

منطقه ۹،  3980417001
 منطقه9 : مضرات ظروف یکبار مصرف

کارگاه آموزشی مضرات ظروف یکبار مصرف  در روز چهار شنبه  12/4/98 با حضور 50 نفراز اعضا  کانون خادمین سلامت مساجد و کانون سالمندان در سرای محله شمشیری برگزار گردید. هدف از برگزاری این کلاس ارتقا آگاهی حاضران در خصوص عوارض مصرف ظروف یکبار مصرف بر سلامت جسم و محیط زیست بود .  

گزیده ای از مطالب ارائه شده به شرح زیر می باشد:

نام و شماره تماس انجام دهنده ( صاحب خبر ) :

مناسب ترین ظروف برای نگهداری مواد غذایی ظروف شیشه ای (پیرکس)، استیل، چینی سالم بدون ترک خوردگی و لب پریدگی، به جای ظروف یکبار مصرف است .بهتر است در صورت نیاز از ظروف یک بار مصرف گیاهی  استفاده کنیم. از بطری‌هایی استفاده شود که قابلیت شستشو و دوباره پر شدن را دارند. ظروف پلاستیکی را در مایکروویو قرار ندهیم. به  هیچ عنوان از بطری‌های پلیمری برای نگهداری مایعات اسیدی مثل آبلیمو، آبغوره و سرکه استفاده نکنیم .هرگز از بطری‌های پلاستیکی استفاده شده آب معدنی برای تهیه یخ استفاده نکنیم ، زیرا باعث خروج مواد سرطان زای جداره بطری به درون آب می‌شود.غذاهای طبخ شده حداکثر پس از دو ساعت ماندگاری در این ظروف مصرف شود. و تا حد توان از این ظروف استفاده نگردد.